Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 4 Julai 2014

Masih Ingat pada AKU ?

Assalamualaikum & SalamRamadhan semua...

 Masih ingat pada diri AKU? setelah lama aku diam dan menyepikan diri dari mengupdate blog ini, namum begi aku tetap menjelajah blog kawan-kawan,tapi tak tinggalkan jejak bukanlah merajuk atau apa.. cuma aku tumpukan pada kerjaya aku... <ku sangka panas sampai kepetang, rupanya hujan di tengahhari..> tak apalah biarkan kisah itu terpendam dalam lipatan sejarah hidup aku.. mungkin aku cerita kemudian...

Dan kini aku akan kembali menulis dalam kesempatan dan kelapangan masa yang ada dan buat kawan kawan semua....

 I AM BACK.....




kata aku : sejarah tetap akan jadi sejarah.. dan biarlah sejarah menjadi pengajaran terbaik.

Jumaat, 8 Februari 2013

Sekadar renungan - 8.Feburari.2013

Assalamualaikum buat semua....

Sekadar buat renungan bersama ...

‎~ Orang yang bijak, akan mengakui dan memperbetulkan kesilapan dirinya, manakala orang yang kurang bijak pula akan meperbesar-besarkan kesilapan orang lain bagi menutup kesilapan dirinya ~





kata aku : itu sikap orang munafik !



Jumaat, 18 Januari 2013

Listen, Listen, Listen, Listen, Listen ... apa benda ini ?

Assalamualaikum ?

- menjadi-jadi pulak benda ini... so kat sini aku nak share benda ini... kat korang...





Jadi korang tengok dan nilaikan... 

Layan video ini pon boleh ..





erm.. entahlah apa nak jadi dah bagi peluang dengar program orang, buatlah cara program orang, kalau tak buatlah program sendiri...


kata aku : kalau tengah study tu buatlah cara study... nak campur hal lain buat apa.. kang keputusan tak baik kang mulalah nak mintak mansuh hutang pinjaman lah pulak... sebagai student mesti ada & pakai otak.. faham ? so Listen...

nota kaki : Dalam masa yang sama tak boleh ada 2 orang bercakap, mana satu yang nak dengar ? jadi #Listen, #When I speak, Listen...  inilah banayk sebab student jadi gagal...
...... ...

Khamis, 17 Januari 2013

Aku Masih Di sini

Assalamualaikum semua....

Just nak bagi tahu korang aku masih di sini... cuma sekarang ini.. tugasan menjadi keutamaan...
banyak benda baru yang hendak aku pelajari di sini.....

doakan perjalanan hidup aku seperti apa yang di rancang.... insallah...


Terima kasih buat semua rakan yang masih sudi melawat blog aku ini.. insallah aku akan kembali menulis dalam sedikit masa sahaja lagi.....



Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link