Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sabtu, 15 September 2012

Legoland Malaysia - nak kerja kat Legoland tak ?




Ha.. korang mesti dah tahu kat Malaysia dah ada Legoland... dan yang bestnya adalah ianya yang pertama di Asia.. cam best ajer kan...


Pintu Masuk

Sebenarnya Legoland Malaysia nie terletak kat Johor ( area Nusajaya atau Lebih detail area Bandar Iskandar - Johor Baharu)

nak tahu macam mana nak pergi sana ? lihat peta nie..

klik pic untuk besarkan

atau korang setkan kordinat GPS ikut data nie : 1º 26’ 14" N 103º 37’ 2" E 

alah lagi senang drive ajer ikut papan tanda ... tak susah sangat pon kan

banyak signbord untuk kesana

Untuk pengetahuan korang  harga tiket dia pulak  bagi 1 day pass


RM 140.00/person - erk....

dan annual Pass


RM 275.00/ person - boleh masuk bila-bila sepanjang tahun - ha ini berbaloi lah jugak..
tapi bagi yang nak berjimat leh beli online...

kalau nak beli tiket online atau dapatkan lebih detail .. pergi kat website dia di 


p/s: kalau nak cari kerja kat sana pon boleh jugak... masuk website tu yer..

kata aku : aku berminat nak pergi tapi entahlah bila tahun agaknyer - jangan jadi macam Mimaland sudah lah yer...

credit : pic nie aku ambik kat google dan legoland Website...



1 ulasan:

Zura Lee berkata...

teringin gak aku nak g legoland ni... nape la wat kt johor, klo wat kt kl ni kan senang...

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link