Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rabu, 1 Ogos 2012

Laju jer..



Laju jer...



Baru Sebulan pakai.. sebelum nie pakai  "BIRU" punya line.. macam siput .... kali ini puas hati... bayaran bulanan sama jer....

nak test line korang kat >> sini.<<

kata aku : pilihan banyak.. terpulanglah kan...


3 ulasan:

.: iEyLa :. berkata...

laju tuuu..hiks..

Mak lagenda berkata...

Tak bahik laju2..nnt abam JPJ bg tiket saman. Muahahaha...

Mak still pki si biru.

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

hmm, naz pakai streamyx. hmm, klu download speed ngan upload speed rendah..maknanya slow la kan? huhu

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link