Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rabu, 7 November 2012

Apabila gambar yang bercerita - Bersyukurlah


 
Assalamaualaikum...

aku nak share 2 keping gambar - 


hanya mampu melihat - 
tidak mampu untuk merasai...


Tapi ramai di anatara kita 
begini

Jadi bersyukurlah

kata aku : sesekali letakkan kaki anda di kasut orang lain, jadi anda akan merasa apa yang mereka rasa


5 ulasan:

Zura Lee berkata...

sayu plk aku tengok gmbr yang atas tuh... :=(

Mak lagenda berkata...

kalaulah mak ada di situ..

:(

krole berkata...

ya Allah...serius bro..meremang bulu roma krole tngok gmbar kat atas tu..sedih sgt..kerana mmg realiti ada camtu...ya Allah beruntungnya kita tnpa kita sedari~

Dikbi Kamaruddin berkata...

kesiannya budak tu... lepas ni jgn membazir dah..huhu #peringatan utk diri sendiri

CikMai berkata...

sayunye,kenapa la aku tak pernah dpt bertembung ngan budak2 mcm nie......

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link