Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 15 Jun 2012

Hari ini di tengah-tengah !



Sekadar buat pengetahuan...





Hari ini adalah berada di tengah-tengah bulan , dan bulan ini pula berada di tengah - tengah tahun...
jadi hari ini adalah di tengah-tengah tahun....

kata aku: apa perubahan yang dah korang capai ?


3 ulasan:

Mak lagenda berkata...

eh eh..ye jugak kan?? Betul2 tak perasan harini dah betul2 di tengah2 tahun.

Pencapaian apa yg dah dicapai?? Hurmm..bnyk 'warna' yg tercatit dlm diari kehidupan mak kot..

Melati Qistyna's Mummy berkata...

aah laa....

mcm mana di tempat baru, adjusting well? InsyaAllah

BUNG MUZAFFAR berkata...

Ada benda yg dah tercapai....90% masih belum lagi daaa...

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link