Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rabu, 3 Oktober 2012

Bila hanya Gambar Yang bercerita.. 3.10.2012

 

Bila Hanya gambar yang mampu bercerita...

Apabila Masalah & Marah menguasai diri, berbanding iman, kesabaran serta kewarasan...


sila klik untuk lebih jelas..

-->

Siapa yang perlu di persalahkan ? dan siapa yang bersalah ? dan keadaan ini sedang aku hadapi sekarang ini... oleh kerana anak aku seorang kanak-kanak autisme - duit belanja dia selalu hilang - dan dia tak boleh nak bagitahu siapa yang ambil duit dia.. hari ini aku tanda duit dia... dan baru cikgu sms - dah dapat pon siapa yang aku kena "TANGGUNG" dalam diam...  
- tapi tindakkan cikgu pulak ??? - jangan buat macam nie yer...


kata aku : cegah sebelum parah.. iman dan sabar perlu dalam mendidik... 

4 ulasan:

Arjuna Silvera berkata...

itulah manusia.............

Mak lagenda berkata...

Wah!! Ada jugak idea YB nk tndakan duit anak tu yea..

Ikutkan hati mmg geram tp rasa2nya klu sesama kelas dgn anak tu,dia pun musti ada masalah jgk kan?

Siti_btp berkata...

salam,
ttg bersunatkan anak Autisme...
http://suarahatidanceritaku.blogspot.com/2012/04/bagaimana-asraf-dan-faiz-berkhatan.html

Bersunat di Hospital Pusrawi buat secara laser,bius sepenuhnya..

Blh pm kat fb akk

Puteri Kasih berkata...

susah juga kan bila berlaku kes sebegini...kesian anak-anak

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link