Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rabu, 10 Oktober 2012

Salah Siapa ? Dan apa tindakkan?



  Assalamaualikum...

aku hanya nak berkongsi - gambar ini di ambil di salah sebuah taman permainan dalam bangunan - di salah sebuah pusat membeli belah yang agak suam-suam kuku di Seremban....

Untuk rekord -  Gambar ini aku ambil pada awal tahun.. lebih kurang bulan FEB 2012 - dan yang terbaru aku pergi sana ianya masih dalam keadaan yang sama....

--> 



sila click untuk lebih jelas..

Persoalannya : siapakah yang perlu bertanggungjawab dalam menentukan keselamatan anak-anak pengunjung di sini ?

Adakah selepas ada yang tercedera baru nak di perbetulkan ? dan masa itu tunding menunding antara satu sama lain... tapi itu tak selesaikan masalah ...



Persoalanya - selamatkah anak anak kita ?dan tanggunjawab siapa ?

kata aku : tak kan lah lebih daripada 6 bulan masih tak perasan - atau buat-buat tak perasan atau memang ko tiada perasaan ?

nota kaki : kalau malas nak buat kerja - ada ramai lagi orang yang menggangur yang ingin bekerja...

 
-->

5 ulasan:

Nor Zilla Sensei berkata...

banyak yang berlaku kes macam tu kat mane2 taman2 permainan pun.. pihak yg terlibat buat sambil lewa je bab2 ni..xpenting kot bg diorang

Puteri Kasih berkata...

selalunya diorang tunggu sesuatu yang buruk berlaku masa tu baru terhegeh hegeh nak perbaiki

Arjuna Silvera berkata...

kena sama sama perihatin...

Mak lagenda berkata...

Yg bertanggungjawap sengaja buat2 buta je tuh..

biasa la. Dah terhantuk br nk trngadah!

krole berkata...

tu la bro..slalunya tnggu ada yang kena baru pihak yg berkenaan ambl tindakan...bahaya tu bro...tak bolehkah lapor ngan pengurusan prumahan?

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link