Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sabtu, 20 Ogos 2011

Blog Pilihan Saya (Bro Ben Ashaari punya)

Nak Buat nie sebab nak join segmen Santai Ben Ashaari


10 Blog yang Jadi Pilihan saya ialah :

1) Mrs.Yie  -
Sebab saya selalu lawat blog dia dan ada perkongsian ilmu mengani kanak- kanak istimewa (autisme) anak saya pon sama penghidap autisme.

2) Iffah Afeefah
Sebab warna pink dan penulisan yang straight to the point - org kata menulis dari hati...

3) Izzul amir  - 
Lelaki yang suka warna purple - Unik - entry tak terlalu panjang, dan ringkas.

4) bella_bumbum  -  
background blog ini ringkas, so tak sakit mata nak membaca.

5) nurul atikah
Background dia cantik... tersusun.

6) Mish Apple  -
blog yang simple dan layout dia teratur

7) Green Apple -
blog dia simple dan kemas ajer

8) nur aqilah
 entry yang simple, tidak terlalu panjang yang best ada kartun dan logo angry bird..

9) Nuur mutiara
warna hijau lembut - tenang jer bila masuk dalam blog tuh - lagi satu ini sebab-sebab entry mengenai keagamaan, banyak ilmu kat sini.

10) AzatLazat
layout yang simple - banyak entry yang berguna dan informasi


Inilah 10 blog yang menjadi pilihan aku., bagi yang tak aku pilih tu bukan tak bagus cuma tak kena dengan mood aku hari nie kot... sorrry.. apa apa pon blog korang memang best...






7 ulasan:

Mrs.Yie berkata...

thanks aku..saya x sempat nak sambung segmen ni..sibuk kat rumah..mengecat..adoi..

Iffah Afeefah berkata...

mnulis dr hati eh

ramai y ckp

tp sndiri tak paham haha

el-janna berkata...

mereka mmg best^^

AzatLazat berkata...

hehe banyak informasi tu tak la jugak
mengarut je lebih tapi apa apa pon terima kasih banyak banyak ye
:)

Nuur mutiara berkata...

salam..BLOG ANDA JUGA TELAH MENJADI PILIHAN SAYA... KENAPA SAYA PILIH BLOG ANDA ? "

http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya.html

solomolo berkata...

singgah Ramadhan di sini...

Green Apple berkata...

thanx... jadikan blog pilihan... terharu hingga terklik follower aku rasa, aku kata...heee salam kenal ye...

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link