Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Khamis, 25 Ogos 2011

Bunyi Macam Tak Logik !



PLUS Expressways Bhd (PLUS) memperkenalkan jadual perjalanan dengan membahagikan kenderaan bernombor pendaftaran berakhir dengan nombor ganjil dan genap bagi melancarkan perjalanan di lebuh raya sempena musim cuti Aidilfitri dan Hari Kemerdekaan. -

 pueh den pikir tak leh dah...nak pitam dah nie...


cerita selanjutnya di sini


- Bunyi macam tak logik dan tak praktikal jer... siapa punya idea nie macam kelakar jer... ada main lucky draw ker ?  


p/s : berhati hati di jalan raya.. tak perlu sampai cepat cepat sebab belum tentu sampai tempat yang di tuju tapi yang pasti.....(sendiri pon tahu) < --- Baca kat sini




6 ulasan:

lagenda berkata...

Huahahaha..x logik langsung!!

Cer bygkan..yg bergerak taim genap tu pun, lum tentu akan melancarkan pejalanan. Then jalan dah sesak.

Kendian, kereta bernombor ganjil plak nk mulakan perjalanan. Heh..sesak yg td pun tak settle lagi. tmbh plak lg dgn kereta yg baru nk mulakan perjalanan.

Idea mengong sape nih??

Mrs.Yie berkata...

tah apa2 punya perancangan la..kahkahkah

Oshin berkata...

memang tak leh pakai...lain la kalau perjalanan tu amik masa setiap satu jam da smpai..baru la leh dipraktikkan..

Oshin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
FyzaLovato berkata...

hua hua.. gile dah kot.

MUHAMMAD MURSYID berkata...

Macam2 la diorang ni..yang sesak bertambah sesak. Dia pulak nak menyesakkan lagi..brape banyak sesak da...

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link