Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sabtu, 13 Ogos 2011

Punca penyakit



Stress a.k.a tertekan juga di kenali sebagai kemurungan merupakan punca pelbagai penyakit serius dan juga penyakit yang paling serius dalam hidup.


p/s: hidup mesti gembira... uruskan stress dengan cara yang betul.. dan paling penting, dalam satu hari mesti ketawa sekurang kurangnya sekali, dan juga senyum... indah bukan hidup ini.

hemm entahlah...





2 ulasan:

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie berkata...

positif je selalu...jauhi stress...memang bahaya untuk kesihatan

lagenda berkata...

Klu bnyk sangat masalah hidup then x mampu nak mengawalnya, terjadilah stress..

P/s: ERrr..mcm kenal jerk pic tuh! Adakah 'aku' mak kenali..hehehehe

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link