Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rabu, 18 April 2012

aku berkuku panjang?




Entah macam mana terlintas dalam minda aku ni masa tengah buat kerja tadi !
 
"aku tak mahu pasangan aku berkuku panjang sebab aku takut malam-malam masa tidur.. pegang tangan je rasa kuku panjang.. toleh jer nampak taring... wooo ngeri kan.."

  jangan tenung lama-lama nanti mengigau
 aku tak tahu yer!
 
kata aku : tak elok kan berkuku panjang rasa macam tak bersih jer kan, dan pelabagi kekotoran boleh lekat kat bawah kuku dan juga boleh menyebarkan penyakit kan...

tapi orang kata boleh jadi senjata ? orang dah pakai pistol lah.. tak main pakai kuku nie!
 
nota kaki : korang pulak ? bagaimana bila pasangan berkuku panjang ?







3 ulasan:

Snazzy Naz berkata...

tak suka tgk, nak2 lagi lelaki. suka tgk yg berkuku pendek, nampak kemas dan pembersih. tapi, jgn plak bila nak dating jer baru ptg kuku...nampak sangat tau!

simanis berkata...

saya tak suka berkuku panjang apetah lagi tengok manusia lain berkuku panjang...jijik! hehehe

Mak lagenda berkata...

Klu lelaki yg berkuku panjang, mmg buruk sgt la rupanya kan..

klu perempuan tu, masih la ada lagik mahapnya. BUT, kena la bersih..bg mak, panjang or pendek, TOLONG JAGA KEBERSIHAN dan JANGAN WARNAKAN IA

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link