Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isnin, 9 April 2012

short quiz - korang kenal apa ini ?




ada sedikit quiz...

korang kenal apa benda ini ?

klik pic untuk besarkan !

kata aku : kalau korang asal kampung atau budak kampung pon belum tentu korang tau kan.. 

klue : sedap masak lemak putih dengan ikan tamban ! - kalau dah tua buat belasah orang !




6 ulasan:

Mak lagenda berkata...

Benda apa ni yek..kot ye pun mak ni dok kek kampung, rasanya kek kampung den takde la plak menda alah nih..

Inilah Aku berkata...

apa plk x der ! ada x perasan jer kut

sis92 berkata...

emmm tak dapat jawapan la -,-

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Umbut pisangkah? Keladi? Rebung? Hukk

Snazzy Naz berkata...

umbut rotan kan?

Inilah Aku berkata...

Snazzy Naz - yes betul... umbut rotan

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link