Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 27 April 2012

BEN ASHAARI DAN BLOG AKU


Aku saje sajer jer nak join segmen Bro Ben Ashaari nie...

apa yang sama Bro ben nie dengan aku...

1) kami sebaya : Umor 36 tahun..
2) Seorang ayah : Ben ada anak lelaki (1 orang)  aku ada anak lelaki (2 orang)
3) Ben main GYM - aku pon main GYM jugak...

Blog Pulak

1) Blog BEN simple (tapi "HOT")  - Blog aku pon simple (Tapi "SEJUK")
2) Blog BEN entry pendek, padat & luahan kata kata.... Blog aku - sama jugak. cuma kurang padat jer kot.
3) iskh dah banyak lah nie.. kang org kata aku "SHADOW" ben pulak...

BTW - TQ Bro BEN ASHAARI - sebab anda adalah idola saya di dunia Berblogging !


kata aku : Teringin jugak nak jumpa Bro BEN nie.. nanti lah kan.. ada rezeki kita jumpa main gym sesama ok!

Kalau korang nak join lihat kat >>sini<<


15 ulasan:

Pka Rahim berkata...

hai pka pon join segmen abg ben.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

Rahmah Ram Ram berkata...

as salam...

singgah sini dari segmen yang sama...

salykin sobry berkata...

folow laju2

are_lin@yu berkata...

singgah + follow sini ;-)

AyueJean berkata...

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Cik Kay Jue berkata...

ckj dtg melawat.. :)

BEN ASHAARI berkata...

:) terima kasih .. jom turun kbs .. hehe

Masz Sidek berkata...

singgah dr segmen yg sama... :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Mak lagenda berkata...

Wallawei..join segmen ben, terus ben dtg menjejak tapak kat sini!!

Caya lah bro..

Jay berkata...

Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

Aziela berkata...

Singgah sini juga....

Mk Syahir berkata...

Assalamualaikum
singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

jemput baca entry yang ni..ada info berguna untuk dikongsi buat semua =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

Ini Kisah Tia berkata...

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

keli menari berkata...

hehek.same anak lelaki :)

Diera Tekikushika berkata...

Dtg sini melawat awak. hehe lamabat kan saya ? ;) jom g blog saya..

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link