Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Khamis, 26 April 2012

Pelajar maut digilis kereta api - NGERI Sangat! - tak kuat semangat jangan tengok !



Al- Fatihah dan salam takziah ....

Korang ada tengok berita semalam ? atau baca surat khabar ? berita pasal

Pelajar maut digilis kereta api  

kejadian ini berlaku di SEGAMAT JOHOR, (kampung aku lah nie), dan aku sejak petang semalam dah dapat tahu berita ini di FACEBOOK SEGAMAT  nak tahu lebih lanjut sila baca di >>sini<<

 Ada beberapa keping gambar dalam simpanan aku - tak sanggup nak siarkan kerana terlalu mengerikan dan juga demi menjaga sensitiviti keluarga... maaf !

sungguh trajis - dan kereta api di kawasan ini dah  mengobankan banyak nyawa.. dan sesuatu perlu di lakukan untuk mengelak kejadian sama terus berulang !

kata aku : berhati-hati bukan hanya di jalan raya tetapi di mana mana sahaja kita berada..

nota kaki : oleh kerana nak cepat seminit dua - akhirnya kita lambat selamanya ! sedih bukan !



1 ulasan:

Mak lagenda berkata...

Isk..YB ni lahhh..tajuk bukan main lagik warning "jgn tgk klu x kuat semangat'

Masuk sini smbil pejam2 bj mata..takut kalau2 ternmpk gambar negeri. Ghupoonyaaa??? Nan adoooo gambau??


Huhuhuhu...mujur xde.

Apapun, Alfatihah utk arwah dan takziah buat keluarganya.

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link