Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isnin, 16 April 2012

Chow Kit - 3.MEI.2012



Akan datang 3.MEI .2012

Chow Kit - Kisah mengenai kehidupan di lorong Chow Kit !

Ikuti Offical Trailer ini



jadi sama-sama kita tunggu ! dan saksikan...


kata aku : tak semestinya luaran kita nampak kotor di dalamnya juga kotor dan tak semestinya luarannya bersih tapi dalamanya itu juga bersih !



Nota kaki : ganas ? entahlah korang nilaikan sendiri !

1 ulasan:

Mak lagenda berkata...

Hurmm..tu lah. Rasa mcm nak bwk anak2 tonton movie nih but kena servey2 dulu apa kisah disebaliknya apa kisah chow kit nih.

Klu takat mcm citer KL gengster n Adnan sempit 2, kem salam ajelah!! Buang duit den!!!! sedekah lagik baik..

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link