Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rabu, 4 April 2012

Ha ! kan dah kena tumbuk !




Ha kan dah kena tumbuk !

Korang kenal dengan budak ini ?





budak ini famous satu ketika dulu... ada hati nak jadi hero, tapi salah perjuangan !

kata aku: jangan nak jadi hero sangat lah ! - kalau betul nak jadi hero jom join ATM - sebagai prajurit muda, - detail dia kat >> sini << boleh di hantar pergi overseas! berjuang betul-betul dengan peluru dan jugak bom yang real punya! percuma tu ! ada berani ? atau itu barang sudah jadi "kura-kura?" 





3 ulasan:

deno berkata...

nape kena tumbuk tuh?

Mak lagenda berkata...

Menjak lps buat MRI ni, makin teruk la plak mak ni lupa..sape yek si bdk nih aku?? Isk..

wandisini berkata...

perjuangan kena betul..

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link