Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selasa, 28 Jun 2011

entah!

Eiiii..... jimat dan keuntungan 15 sen bagi satu unit production tu jer yang di bangga-banggakan.... pembaziran RM2k bagi setiap prodcution unit production tu tak kan nak gelapkan mata jer... atau ko sajer jer "gelapkan dalam poket ko"

mcm nie pon boleh jadi manager ker ko nie ?

sedih betul.. aku sama sama build up company nie.. ko baru join nak bankrap kan company nie...

tapi lantak lah kan.. bukan company bapak aku dan aku bukannya ada syer dalam company ini... kalau bankroup pon "mewah" lah aku.....

tapi heran "MANUSIA" mcm nie ramai yang "di percayai" ... nasib lah hai...

2 ulasan:

lagenda berkata...

kalo gitu, mak pun nk jd manager ler!

inilah aku berkata...

jadi manager selalau kena maki hamun dengan pekerja .. susah ...

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link