Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Khamis, 30 Jun 2011

rasa bangang tak ?

korang rasa bangang tak kalau idea yang korang bagi tu orang lain guna lepas tu dia ajar engkau balik dengan idea yang sebenarnya engkau beri.. lepas tu orang tu buat macam idea tu dia yang punya....

Kalau idea tu tak betul atau salah sure dia cakap ini sebenarnya idea engkau tapi kalau idea tu berhasil.. no credit to engkau.. dia buat macam dia bagus jer...

bengang tul kan....

1 ulasan:

Wanie berkata...

tak leh nak buat ape la ngan org macam ni..

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link