Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 1 Julai 2011

Jenuh...Yang di tunggu tak tiba

Jenuh tunggu assistance baru nak datang masuk kerja hari nie...dah call dan dah promise nak datang

tunggu punya tunggu punya tunggu.. sampai setengah hari pon tak muncul - muncul, lepas tu dengan cara biadap pulak setiap call tak mahu jawab - "HEY ! you are so rude!"  muka ajer leh harap chantik.. tapi perangai tak bagus ler.. kalau tak mahu kerja jangan susah-susah pergi apply dan interview sebab ramai lagi yang nak mintak kerja... sebab masa ko interview makan masa aku...

p/s: buat adik-adik yang mintak kerja lepas grad. - Apply kerja yang rasa korang layak, jangan belajar bidang masakan lepas tu nak mintak kerja engineer kat kilang elektrik, lepas tu demand gaji besar-besar, silap bidang dik oiii.... dan rasa kalau tak minat kerja tu selepas di tawarkan - cakap terus terang yer jadi bakal majikan korang tak der tertunggu tungu sebab boleh offer kat orang lain pulak yer...


hemmmm entahlah...

1 ulasan:

kak lang berkata...

kak lang sdg cri keje ni, bleh la bg kak lang keje tu...huhuhu

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link