Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selasa, 26 Julai 2011

Berubah itu Mudah..

Dalam kehidupan ini "Berubah" itu mungkin mudah, 
tapi untuk mengekalkan perubahan yang dibuat itu bukanlah sesuatu yang mudah... 

pengajaranya :Setiap org boleh berubah hatta seminit pun akan tetapi adakah perubahan itu merupakn perubahan yang kekal ?

2 ulasan:

lagenda berkata...

Nak mulakan perubahan tu SUSAH

nak pertahankan perubahan itu adalah LEBIH SUSAH DAN PAYAH!!

Kalau perubahan yg positif dan baik, apa salahnya kekalkan perubahan tu..ye idak?

inilah aku berkata...

tapi nak "stay on the line" tu memang susah ! percayalah..

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link