Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isnin, 25 Julai 2011

Tetamu - tak sabar -sabar nak tunggu

Berdebar-debar dan mcmam tak sabar2 nak tunggu tetamu datang...

tak berapa hari jer lagi tetamu itu nak datang.. persediaannya .. hemm alamak aku belum buat persediaan lagi nie...

bagi korang pulak kalau tetamu besar nak datang !

apa persediaan korang ek ?

siapa yang korang agak tetamu tu ek ? cuba teka ......

hemm entahlah...

6 ulasan:

kak lang berkata...

errrmmm...vip ka?

syiela berkata...

hrmmmm sape ye.. x sabar semacam je :)

lagenda berkata...

tetamu tu namanya 'Ramadhan' kan..

Ye lah..VVIP tuh. Mmg kena buat persediaan yg rapi. Yg penting, semua kena BERSIH sblm ketibaan tetamu tu.

anak mami berkata...

dh tau tetamu nk dtg...azam tahun nie mcmner..adakah lebih power dr azam yg sudah2.harap2 tahun nie dpt bt yg terbaik dr tahun lepas kan...aminnn

Mrs.Yie berkata...

siapakah gerangan si tetamu tu? :)

stellaizz berkata...

hik hik bln rahmadan ka???

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link