Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sabtu, 23 Julai 2011

Nak Bersahabat ?

Nak bersahabat dengan aku di alam maya ? nak skandal ? nak couple ? nak noty2 ?

Kalau sudi lah kan... caranya...

Tinggalkan url blog korang di ruang komen dan Insallah aku akan updatekan dalam sikit masa lagi...harap maklum .. aku nie sibuk.. sebab jawatan aku nie "jaga" kilang.. so memang ler sibuk...

aku akan letakkan link blog  korang di sebelah kiri blog ini... 

ok kawan kawan... harap sangat dapat bersahabat dengan korang.... untuk memeriahkan lagi suasana hari raya blog di alam maya...


hemmm.. entahlah...

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mmmm....byknye tanda soal.....i pilih nk couple dgn u boleh????....hahaha. (tgk muka dh gabra semcm jer)jgn risau i gurau jer tu.....by the way kita ni mmg dh jd kwn cum sedara islam dlm secara x langsung kan....so salam perkenalan..assalamualaikum!

lagenda berkata...

segan la plak nk letak url blog yg x seberapa nih. tp dah diminta, mak letak la ye..

Nama Blog : Lagendamahsuri.com
url : www.lagendamahsuri.com

Hrp2 dpt jalinkan persahabatan yg berkekalan ye.

P/s: Mcmana nk berkenalan ye klu tuan blog ni x pernah 'tunjuk muka?'

kak lang berkata...

http://kopipanassaya.blogspot.com/

kopi panas saya @kak lang...

ni url kak lang n nma blog ye

Mrs.Yie berkata...

akak sudi je.. http://rafinamimi.com time kasih tuan blog.. :)

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link