Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isnin, 11 Julai 2011

sedapnyer!

uruupp... ! sedapnyer nasik beryani free kat KL sabtu lepas... mcm nak lagi jer.. bila leh dapat lagi ek...

3 ulasan:

lagenda berkata...

Nasik beriani yg berharga rm 25 sepinggan ke?? Hisy..

inilah aku berkata...

x lah ini free punya.. kat jalan semarak

RerameUngu berkata...

hahah..sekali skala layan nasi briyani sedap la..tp sy kena mintak half plate je..sbb tak larat woo nak habiskan...hehehehe

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link