Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sabtu, 25 Jun 2011

kalau dah sah !

kalau dah sah tu sah lah kan...
   mcm kalau nikah.. dah sah - makanya selagi tak di jatuhkan talak sah lah

benda simple mcm nie pon tak boleh nak pikir ker ?

atau kepala otak ko tu dah memang tak boleh nak berfungsi sebagai tempat berfikir ? kalau mcm tu dah layak dah lah....

ko fikir sendiri lah... tak kuasa den !

2 ulasan:

akmareyna512 berkata...

sah dgn bukti baru bole diterima kan ?

lagenda berkata...

adui..sah tu maknanya diterima,diluluskan dan seangkatan dgnnya lah..but bila sebut bab talak2 ni, SERAM la plak!!

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link