Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 13 Januari 2012

bila aku menangis !

Apa perasaan korang ? sedih ? menangis ?

satu persoalan jer yang terlintas dalam fikiran aku hari ini...

bilakah kali terakhir korang menangis ? dan untuk apa dan atas sebab apa tangisan itu ?

apa sebab tengok drama atau cerita hindustan ? sedih ?  hemmm tak sesuai !

sebab air matamu terlalu bernilai ... dan janganlah ditumpahkan kerana sesuatu yang tidak bernilai !


hapuslah air matamu !

aku dalam mood sedih - tapi tak menangis lagi !




5 ulasan:

Izz Faizah berkata...

snyum slalu...jgn nangis2..:)

Kata Hatiku.. berkata...

Andai aku pandai menyanyi..akan ku nyanyikan sebuah lagu khas buatmu supaya tiada duka dihatimu...cewahhh dah2 jgn menangis lagi.....

Mak lagenda berkata...

nangis?? Hahahahahahahahhahahahahaha..aku mesti tahu rasanya bila kali terakhir mak menangis!!

Peaceeeeee...

cik kiwi's berkata...

kita mmg perlu menangis untuk melega kan hati kita. semalam kiwi mnangis.

capt. keon alhan berkata...

kadang2 menangis tu sgt melegakan perasaan...

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link