Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 27 Januari 2012

korang perlu yang mana satu ?

Pada aku -
"Rakyat tidak memerlukan pemimpin yang hanya pandai bercakap tetapi  Rakyat perlukan pemimpin yang pandai bekerja.Kerana kata orang, "Orang yang terlalu bijak bercakap selalunya tidak pandai bekerja."

setuju atau tidak ?
p/s: ustaz aku dulu pernah berpesan "banyak cakap, banyak bohong, dan banyak bohong jadi banyak dosa" 

sama sama kita renungkan......




4 ulasan:

Kata Hatiku.. berkata...

setuju dgn Last ayat tu " Orang yang terlalu bijak bercakap selalunya tidak pandai bekerja"...mmg betul pun..mcm anjing menyalak bukit...:P

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Mak lagenda berkata...

Jadi, jgn banyak bercakap, perlu banyakkan kerja. Kan aku kan??

capt. keon alhan berkata...

aku setuju dengan kata kau....

benar apa pendapat yg awk beri ni...skrg ni pmmpin kata byk sgt brckp...tbur janji sna sini...lastnya tak tertunai...

Nur Kiasatina ^_^ berkata...

Hi ! Awesome blog ! Done follow u . I will always support ur blog :D .

http://secret-domokun.blogspot.com/

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link