Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 20 Januari 2012

Nak Handpone 3G dan Wifi - bawah RM200 ?

cuba korang perhatikan permintaan mamat kat bawah nie...



klik imej untuk bagi lagi jelas !

Dah lah nak beli orang punya.. nak ada 3G, wifi serta condition baik.. dan nak COD plk tuh...tapi nak bagi kat orang bawah RM200, kenapa tak mintak bayar RM1 jer ? kan murah ! 

kata aku : agak agak lah wei... ingat nie pasar borong ker ? kalau macam tu baik ko request Iphone 4s - nanti org hantar batu lesung kat ko..  baru ko rasa... 

nota kaki : kalau nak jimat sangat pakai jer public phone! nak pakai benda canggih tapi KEDEKUT ! cepatlah ko buat rumah banglow.....  

nasihat aku.. kalau tak berduit - janganlah nak pakai benda canggih nie.... 




2 ulasan:

Mak lagenda berkata...

Hahaha..klu mintak kat mak gitu, mmg dpat batu lesung mamat ni. Rm200 nak lengkap semua benda?? Isk..nak laaaaaaagi murah, buat sendirilah!

RerameUngu berkata...

kahkahkah..sabar je la..ade jugak org gini eh..soba aje la...

hentak je lesung batu kat kpala dia tu kot...

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link