Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 20 Januari 2012

Tak Boleh ker renang tutup aurat ?

kecoh jugak kan hari nie orang cerita pasal di halang untuk memasuki acara renang sebab berpakaian menutup aurat ! dengan alasan "melanggar peraturan ditetapkan Persekutuan Renang Antarabangsa (Fina)"

kata aku : peliknya! nak ikut sangat peraturan dari barat sana kenapa tak kita cipta peraturan kita sendiri, dengan acuan "MALAYSIA" -lagi pon pertandingan tu peringkat apa ? sampai nak sangat ikut peraturan tersebut !

eiiii.. serabutlah weiii.....

nota kaki: sanggup ker tengok anak korang "berbogel" untuk berenang lepas tu bagi tunjuk kat orang ramai ???  

kan cantik kalau mcm nie kan...

p/s: banyak lagi sukan yang boleh masuk dik ooii... kalau mereka tak nak terima awak... memanah pon boleh...



1 ulasan:

Saleha berkata...

terima kasih sudi jenguk blog picisanku.. saya follow sini kerana saya rasa kamu agak bijak :)

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link