Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rabu, 16 Mei 2012

Apabila hanya gambar yang bercerita - 16-05-2012 ! kalaulah semudah begini !



Kalaulah semudah sebegini untuk melupakan sesuatu yang menyakitkan dalam hidup ini...


tapi hakikatnya - ianya tidak semudah begini !

kata aku : andainya ianya semudah begini, pasti tiada "KENANGAN SILAM" yang meracuni kebahagiaan seseorang !



4 ulasan:

Lagenda berkata...

Tak semua benda mudah utk kita lupakan sesuatu yg dah berlaku.Tmbah2 plak kenangan yg melukakan kita

Sbb tu ada org kata ' I can forgive bot not to forget'

Renung2kan dan selamat beramal..

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

betul tu. kadang2 rasa nak hapus jer kenangan lama kan. alangkah baiknya klu de button delete dalam program otak kita kan?

cik panadol berkata...

bukan senang nk delete semua...kadang2 apa yang dah jadi tu boleh di jadikan teladan utk masa hadapan....

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Betul2.... Apa2 pon yg baik jadikan teladan, yg pahit jadikan sempadan :)

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link