Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rabu, 23 Mei 2012

Apabila hanya gambar yang bercerita - 23-05-2012!



Apabila hanya gambar yang bercerita - 23-05-2012 


 tapi


ramai di antara kita yang dalam keadaan begini !

kata aku: cabaran hidup ini menjadikan kita jadi "KUAT" !





5 ulasan:

sis92 berkata...

gembira dalam kesedihan, payah bukan
:(

Mak lagenda berkata...

Mak salah sorangnya!!!

Biasanya, org yg kita nmpk hepi go lucky tu lah pandai simpan rasa dukanya dlm hati

.: iEyLa :. berkata...

orang yang ceria dan banyak bercakap, selalunya akan berdiam bile bersedih...
semua tu menjadi kan kita kuat..

cik panadol berkata...

happy tak, sedih pon tak...just takde perasaan... -_-"

Puteri Kasih berkata...

puteri selalu begitu...rasanya tak perlulah kita tunjukkan pada dunia yg kita sedang bersedih kan :)

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link