Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Khamis, 2 Februari 2012

3 round jer ! Tak larat aku ! (21SX !)

amboi... laju jer korang kan bab bab chamghini !

jangan salah sangka, blog aku bukan blog cerita lucah atau cerita dewasa....

nie ha aku nak share dengan korang apa yg aku main...

 no 1
Nampak tak dia bulat ??


 No 2
Bergerak ker ?


No 3

Nampak Tak dia bergerak-gerak ?

dah cukup lah setakt ini aku main benda nie... tak larat aku rasa nak muntah pon ada... pening pon ada....

p/s: jangan ingat benda lain ye...walaupon malam Jumaat !

kata aku : inilah ilusi optik... jangan pening tau.. aku tak bertanggungjawab kalau korang jadi "JULING" ok..







3 ulasan:

Mak lagenda berkata...

adehhhhh...aku pun pening!!

P/s: Org kata, makin laju kita nampak roda tu berpusing, tu tandanya kita sebenarnya SANGAT STRESS

Beckhrooy berkata...

Wei, minta panadol !

bdk johor berkata...

Hahaha.. memang nak juling dah ni. Hahaha

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link