Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selasa, 28 Februari 2012

Alhamdulilah bertambah umat Nabi Muhammad SAW!

Alhamdulilah ! bertambah lagi umat Nabi Muhammad SAW

gambar sekadar hiasan..


Tahniah buat MAWI & IKIN - dengan kedatangan "orang baru" seorang baby girl... 

gambar ? lom ada lagi... wah kelas ko MAWI ! - ikut trend .. he he he

jadi siapa lagi lepas nie ???

p/s: anak adalah umpama sehelai kain putih - terpulanglah kepada ibu dan bapanya menwarnakan kehidupan anak mereka.


kata aku : anak itu bukan milik - tetapi amanah yang dia anugerahkan kepada kita untuk menunjukkan kepada ALLAH bagaimana kita bersyukur kepadaNYA...

nota kaki : kepada semua yang dalam keadaan "Menunggu"  banyak banyak lah bersabar yer....  mcm Ben Asahari  tu - sabar tu separuh dari iman yer bro.. tapi debarannya.. hemmm ALLAH jer yang tahu kan...


2 ulasan:

Mak lagenda berkata...

ALhamdulillah..dah selamat dah lahir bayi yg ditunggu2

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Jagalah amanah itu sebaiknya...

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link