Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isnin, 13 Februari 2012

Main Tak Rasa ? 21SX ajer tau !

aku terpanggil nak cek kat nuffnang - nak tgk apa kata kunci yang di cari oleh pembaca blog aku nie...

dan inilah yang aku dapat ....


Punggung wanita - 4 & Batang ko sedap - 1
(sini blog gambar lucah ker ?)

 

Sini pulak - Punggung Wanita -  7  (ada peningkatan)
main tak rasa ? -- ermm... sesiapa boleh tolong jelaskan ?


 

yang ini pulak korang sendiri baca dan aku tak tahu nak kata apa ? sejak bila aku jadi "designer" benda-benda chamghini ek ???

p/s: internet ini- korang leh dapat apa yang korang cari.. tapi gunakanlah dengan sebaiknya dan berhemah !

nota kaki : blog aku bukan blog lucah yer ! so sila hentikan pencarian benda-benda lucah ....




5 ulasan:

nizamsani berkata...

hebat.haha.

CiK FizA berkata...

HAHAHA~ Apa nie? Apa nie? :DD

Mak lagenda berkata...

Mak aih!! Keyword yg terakhir tu mmg x bleh blah! Isk..sangat menyakitkan ati klu dpt keyword2 begini kan aku

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Ahahaha, wordless ...

Mrs.Yie berkata...

tentu ada satu atau dua perkataan macam tu dalam blog ni..kalau tidak,mustahil keyword tu semua boleh masuk..saya pernah dapat keyword 'abang nak main sedap' tapi rupanya saya pernah buat entri pasal makan..masa tu saya buat entri pasal suami saya makan..tajuk dia kalau x silap saya 'abang makan sedap' mungkin keyword 'nak main' tu ada dalam entri saya yg lain mengenai anak-anak saya..hahaha..kalau di fikirkan boat spider google ni memang kelakar..maklumlah ROBOT..

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link