Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Khamis, 16 Februari 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?


Apa sebab aku nak korang kritik blog aku ?

- sebab walaupon aku dah lama jadi bloggers nie... tapi aku rasa banyak lagi ilmu yang aku nak tahu,
- Sebab bila di kritik biasanya dengan niat membena.. kalau menjatuhkan itu aku tak tahu lah ! - tak takut ker kena santau ? ha ha ha ha

- Kritik lah kalau korang sudi yer ? he he he.. tak apa aku tak akan "terajang" korang punya....

p/s: kalau berani mengkritik - korang kena berani & sudi terima kritikan kembali betul tak ?



29 ulasan:

LINDAHERY berkata...

hai..salam kenal dari segmen yg sama...

kemaskan bhgian bloglist...buat dlm scroll bar....baru cantik :)

:: Cik Nur :: berkata...

dr segmen yg sama.. kalau boleh la letak la ruangan chatbox tu dekat ats sikit..senang org nk tggalkan jejak..

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Qarr Jalil berkata...

sila terajang aku.hahaha..:D
aku nampak ko ada style tersendiri. nampak cantik plak background blog walaupun simple ni..:)

http://faqarabduljalil.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fendy berkata...

bahagian Label n bloglist xperlu letak underline..serabut"

harap kritikan saya tak menyebabkn admin terasa..meh kritik blog saya

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

SuparMan SuaRez berkata...

Datang Dari Segmen Yg Sama...
http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-ko-berani-kritik-blog.html

Hmmmm...mau kritik apa erk?

Bloglist buat dalam scroll bar..Baru nampak lagi kemas k..Happy Blogging! ^_^

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

jalan2 dr segmen abng ben...
bloglist tu klu ltak dlm box/scrollbar mesti nmpk lgi kmas..
anyway..salm pknlan..

jom jenjalan sni..
http://misschubbycheek.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Pka Rahim berkata...

hi dari segmen yang sama

letak sedikit color yang ceria. tu je.hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Cikgu Ma berkata...

salam kenal...errm, blog archive tu bleh buat scroll bar, nampak kemas...

jemput kritik my blog =)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

QasehCinta berkata...

segmen yg sama..^_^

erm mgkn perlu buat scroll bar tuk idola aku n rakan2 blog

Mohd Ridwan berkata...

Kritik : Putih itu menawan,warna-warni tu harmoni,kasi warna sikit kat blog hang ni okey!Luv this blog~

Kritik kembali : http://wwwmohdridwan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

nur nadzirah berkata...

dari segmen yang sama..post lama n rakan blogger tu boleh buat scroll nampak kemas.. jom kritik saya pulak.. :) http://akusukebiru.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

mizz_pua berkata...

dari segmeb yg sama..
http://mizzpua.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

guna kan scroll box untk entry2 yg lepas..nmpak lebih kemas..

apisv2 berkata...

dtg nak kutuk. hehe
dtg gak kt blog acik ;p
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Nurul Aisyah berkata...

kiut miut kan blog awk yer..hehe

kritik sy lak

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

karmilaillang berkata...

shoutbox baik lagi kot klu bewarna supay ceria..
bloglist guna yang scrolls, boleh kemas ckit.

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

dyabunga berkata...

guna scroll box utk bahgian komen, kaler background nampak suram, bahagian entry cuba lebar kan sedikit..selesa nk baca..:D

jom kritik blog dya jugak
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-kau-berani-kritik-blog-aku-tak.html

GBM berkata...

waa.. tetibe jd takot nak kritik..kite pn br lg dlm dunia blogger. GBM xthu dah nak kritik ape.. semua dah orang kritik. hehe.

http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

FairuzJaafar berkata...

layout entry kecik, mcm tak puas tengok.. tapi bila tengok betol2 post2 nyer ada rasa best pulak..

ok.. silalah hasilkan lagi entry yg best2.. sb saya nk datang lagi... :)

klu sudi, jengah sini pulak..

http://picturefinding.blogspot.com/2012/02/segmen-l-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

saya follow.

Pamie berkata...

hurm..kemaskan lagi bahagian widget :D

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Azhafizah[フィザ] berkata...

hai,dari segmen yang sama

kritikan:
sidebar agak serabut.perlu susun dengan kemas.kalau background belakang sama dengan background post.apa kata lebarkan terus size post entry..lebih puas nak membaca ^^

jemput kritik di blog saya
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Penggemar Coklat berkata...

belog yg simple..nice~ ;)

wanie wonek berkata...

hye,
jumlah paparan halaman tu kalau dikecilkan sedikit saiznya mungkin lebih cun. that's all. yang lain perfect. sidebar pun dipenuhkan dgn benda2 yg penting. gudjob

jom kritik blog saya pulak. anyway, wanie dah follow blog ni

http://nursyazwaniazween.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Nur Syamimi Jamaludin berkata...

Dari segmen yang sama..
Jom kritik secara berhemah..

Bahagian body kalau dibesarkan ckit lagi cantik...:)

Diera Tekikushika berkata...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

natasyapink berkata...

heyh, datang nak kritik.. hehe

blog ni nmpak mcm tak kemas..
cube susun widget2 tuu..

kritik blog kte skali kay.. bye.!

http://misz-lovely15.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

FL blogh0use berkata...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

cik Lily berkata...

Hai, salam perkenalan.
Boleh je kan main singgahsinggah. Jum singgah cik Lily pulak.

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Eza Boom Boom berkata...

Eza singgah dari segmen yang sama. Sorry lewat nak terjah.. P, Eza tetap nak terjah. Hihi, rajin jalan2 tengok blog orang..

Pendapat Eza :
Kena buat scroll bar kat widget archieve aka entry2 lepas. Baru nampak kemas sikit :D

Happy blogging, yeah :D

Fadzmie Mohamad berkata...

Overall design dah okay. Cuma saiz post body entri ni kalau boleh bagi besar skit, spya kiri kanan blog tak nampak kosong. Atau pun tukar kan kaler untuk bahagian post body tu, bagi lain skit dengan kaler background. Baru post nampak lebih menonjol. ;)

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link