Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sabtu, 11 Februari 2012

Peminat Satey - sila ambil perhatian !

korang minat makan satey ?

kalau betul korang minat makan satey - korang mesti cuba satey ini...


 dan antara satey yang dia jual adalah :


Dan aku cadangkan korang cuba satey ini :


inilah satey tulang ! Past terangkat....

dan aku nasihatkan korang call dulu  sebab walaupon rumah aku dengan tempat nie sepelaung jer tapi biasanya kena sms atau call untuk tempah - kalau pakai terjah jer.. jawabnyer ikut nasib lah.. biasanya habis....dan pernah masuk rancangan "Jalan Jalan cari Makan" - Di TV3 tuh... sejak tu selalu habis jer satey dia...

p/s: kalau korang dah rasa mesti nak lagi... sebab aku memang macam tu... sebab dekat bebenor dengan rumah aku...

nota kaki: gambar ini semua aku kreditkan kepada blogger  Hashim Shah sebab biasa aku tak bawak kamera bila pergi sini... he he he 

nota kaki 2: kalau korang nak tahu lokasi dia .. roger aku yer... atau terjah jer blog yang kat atas tuh yer...

dan kalau sampai sini.. sudi nak jumpa aku roger aku yer.. nak aku belanja ?? erkk... susah mahu cakap !



4 ulasan:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

sate tulang?? pestime dengar..kalau ada dekat2 puchong ne sure datang terjah

Mak lagenda berkata...

Klu satay tulang, kat senawang taipan pun ada kat?? Btl2 kat dpn ice room..tp sok lusa klu mak smpi sban dgn anak plus laki, mak roger u yeh aku! Leh paksa eh, mintak aku lanjer..miahahaha

inilah aku berkata...

satay dekat senawang tu x berapa nak power lah mak oi.. nie lagi power

Hazmin Hamudin berkata...

kalau dekat dah lama saya terjah tempat ni... pantang betul sate sedap mcm ni.. sekarang ni cuma makan sate willy je kat sg ramal..

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link