Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Khamis, 23 Februari 2012

Kenapa Sampai jadi macam ini ?

Kecoh betul sejak dua tiga hari kebelakangan ini.... ini semua angkara benda ni...




rasa tak selamat nak bagi anak anak baca buku pulak sekarang nie tanpa pemantauan yang lebih teliti,
kang dia tanya soalan yang pelik pelik kang.. berpeluh nak jawab....


Tapi bagi aku kalau anak tanya dia datang dari mana ... inilah jawapan yang paling logik yang aku rasa yang sepatutnya aku jawab pada dia...



Cuma aku pelik dan hairan perlukah kanak kanak yang belum matang tahu dari mana datangnya mereka?
kecuali yang ada minda yang "BIRU"..... 


Dan aku pelik macam mana buku macam ini boleh berada di pasaran MALAYSIA ? mana pematauan ?? siapa boleh jawab ini ?


p/s: percayalah anak ku.. kau di utuskan oleh ALLAH sebagai amanah yang ayahnda dan ibunda perlu alankan tanggungjawab dan semata mata mencari keredaan ILAHI.. dalam menuju kehidupan "DI SANA' yang kekal abadi...



apa korang rasa dan apa yang korang nak kata ?




4 ulasan:

Mak lagenda berkata...

Mak nak kata, kenapa x ada pemantauan atau penapisan dr pihak yang berkenaan??

Melati Qistyna's Mummy berkata...

sapa nak jawab?????? sapa yg luluskan, open minded sgtkah org tu, mmg berpeluh nak jawab kalau anak tanya... hmmmm

MiZi berkata...

errr.... i came from malaysia... hahaha


The End Of : www.contengcorner.com

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

eh macam mana boleh terlepas buku macam tu haa siapa nak jawap tu kann

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link