Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sabtu, 10 Mac 2012

aku terfikir, betul ker macam nie ? - (update 10-03-2012 14:15)




aku terfikir...

Masa bercinta - di kejar wartawan -
 Keluar dalam paper dan majalah tabloid atau gosip....

Masa Berkahwin - di kejar wartawan - 
   Keluar kat "Nona" - atau "Rancangan Khas",

Masa Bergaduh & Bercerai (Masuk Mahkamah)
di kejar wartawan - 
    Keluar kat "MELODI" dan seumpanya....

Masa Meninggal Dunia - masih lagi di kejar wartawan - 
    dan keluar kat "Buletin Utama"


Lepas tu kalau ada misteri dengan punca kematian - wartawan tetap kejar jugak...
 dan keluar pulak kat "MASTIKA"....yer ker ?


kata aku : susah jugak hidup sebagai "artis" dan jugak "wartawan" nie ek ?? apa kata wartawan & artis pulak ek ? eh ada ker wartawan & artis yang baca blog aku nie ???



1 ulasan:

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Itu adalah harga yg perlu mereka bayau kalau nak jadi fofuler :D

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link