Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selasa, 6 Mac 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU



aku nak join segmen nie...

Sebab aku nak korang kritik blog aku nie apa yang kurang dan apa lagi yang perlu di perbaiki, serta apa pulak yang terlebih ?? ada ker ?? he he he.. lebih kata-kata kot... jangan takut aku tak akan santau korang ... ha ha ha ha

jadi apa lagi meh lah kritik blog aku.. jaga jaga -- ada batu kat tangan aku nie... he he he gurau jer...


kata aku: ikhlas tu di ukur dari dalam hati yer... jadi korang sendiri yang tahu korang ikhlas ker tidak.... dan jangan lupa senyum..






17 ulasan:

Rahmah Ram Ram berkata...

As salam...

singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

senyum sambil memberikan komen....Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

jemputlah singgah ke blog saya ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Ayu berkata...

header tu mungkin kena kasi besar sikit kot

jom singgah kritik blog CA

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

suha berkata...

xmo la kritik hehe sebab semua org ade idea msg2 dlm berblog..keep blogging!

Rafflesia™ berkata...

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

nice and simple blog.. =.=

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Muhamad Azam berkata...

Suka la design background dia hehe

jom ke blog saya
http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

eyka berkata...

singgah dari segmen abg BEN ...
simlpe & kemas ....
jemput singgah ke blog sy ...
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Mak lagenda berkata...

Entah la aku..nak komen apa pun tatau!! Kang silap kata kang, masing2 pun ada taste dia yg tersendiri kan..Apapun, mak sokong jer..

Azhafizah[フィザ] berkata...

From the same segmen.

kritikan: kemaskan bahagian sidebar ^_^

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Shazney Shamsuddin berkata...

ape2 pun blog nie dah ok dah..

nak kritik jugak??
kat sini je

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

NAL berkata...

rasanya kena baiki header..tu je

jemput komen :

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

NoRaQiLah JohaRi berkata...

as salam =)

singgah n follow dri blog abg ben..
xde ape nk kritik la..hehe =D
nice n simple blog..=)

jom kritik blog saye =D
http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

zakirul rahim berkata...

simple tetapi menarik..

jemput singgah.:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dyabunga berkata...

singgh dri segmen bro otai..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

takut lh nk kritik ada batu kt tgn tu..haha

bloglist buat lh dlm sroll bar..nampak kemas..:D

miSs tyNa berkata...

so simple, dtng kritik blog sy ye.

siap follow da sini ;)

shida'R berkata...

dtg dr segmen abg ben,
yg len ok dah..cume header kasi mntap lg hehe tq :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

wanie mn berkata...

tang warna untuk text kot tlalu striking. hehe.

btw, hit me back http://somethinglimit.blogspot.com/
:)

hafizaiman95 @ fizs berkata...

blog ini, sudah ok.. tidak perlu dikritik dah.. sy dah follow.. kritik blog sy pulak...

http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link