Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Khamis, 1 Mac 2012

Siapa ada guna Iphone, Blackbery dan laptop? URGENT!

pernah tak korang mengalami masalah seperti ini ? sedih ? rasa terkilan ? nak buat macam mana kan... tapi sekarang bagi korang yang jenis pelupa, main letak-letak ajer lepas tu mengelabah mana handpone aku.... rupa-rupanya dah lesap.... jadi korang leh cuba satu perisian ini,



Nama program ini adalah "PREY" - daripada www. preyproject.com yang mana program ini akan membantu korang mengesan di mana lokasi devices tersebut, dan yang paling best korang boleh mengaktifkan web cam pada laptop dan mendapatkan screenshot muka pencuri tersebut! Jadi ini serba sedikit dapat membantu pihak polis menangkap penjenayah tersebut !

nak dapat keterangan lanjut korang boleh layan video kat bawah nie... 




atau pergi ke laman web preyproject.com tersebut.


p/s: semoga kita dapat bersama-sama mencegah jenayah dan juga mendapat kembali barangan berharga kita yang di curi atau di rompak.


kata aku : aku dah cuba pon system ini.. memang supreb beb.. kalau tak caya korang cuba lah sendiri....


nota kaki : kalau korang di rompak, kalau ada system ini, kita boleh tangkap kembali perompak tersebut... tapi jangan memandai-mandai tau.. report kat polis dulu tau ! kang lain pulak jadinya....



2 ulasan:

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Aritu ada terbc kat paper, pasal org curi laptop Dia, seb baik Dia Ada perisian *x pasti sm ngan yg ni ke x* yg boleh kesan & on kan camera, siap leh nmpk mamat yg curi tu dok tido, x pasal2 kena tgkp... :)

inilah aku berkata...

yer yang ini lah dan saya dah gunakanya.. memang supreb

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link