Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Khamis, 15 Mac 2012

Update Status "MENGEJAR KAKI PELANGI" - Tamat sudah khidmatmu !




update Novel sulung aku...


gambar sekadar hiasan....

tetapi apa yang berlaku hampir serupa... segala data dan juga penulisan aku terkubur bersama-sama tamatnya khidmat pen drive aku, 

yang ada dalam backup laptop hanyalah  2 Chapter...

Memang salah aku... malas nak backup...
sebabnya aku berkongsi laptop !


hemm... entahlah.. nasib.... kalau di ikut hati yg marah... aku nak jer berehat dari menulis sekejap !

kata aku : ada ker yang sudi nak "sedekah / pinjam / pajak" kat aku lappy korang yang dah lama tak pakai... daripada berhabuk ada jugak faedahnya kan...  tapi ada ker ?

nota kaki : aku ambik mood nak menaip semula.....




2 ulasan:

steffany daph berkata...

uihh. keciannya. pen drive dh musnah ke? penulisan tu simpan dulu, nanti2 sambung lagi. (:

EYFAalias berkata...

hehe. beli la external hard disk macam2 boleh simpan. kite xde lappy lebih la awak.

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link