Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 2 Mac 2012

Apa??? air kosong RM1.50 - biar betul....



Apa?????  air kosong RM1.50 segelas.... biar betul, apa dalam air tu ada perisa strawberry ker atau epal ? tak pon leh hilang dahaga sampai esok ??

ada baca berita ? dapatkan >> di sini <<

tak kiralah kat mana.. kat KLCC ke kat Mamak ker kat Gerai tepi jalan mcm kegemaran aku ke aku memang tak leh terima kalau segelas air kosong berharga RM1.50.... itu dah sampai tahap melampau ! dan langsung tak masuk akal, entah-entah air paip aje yang dia tadahkan bagi korang minum.. cepat lah tokey dia beli banglow kan

kata aku : lepas nie kenyataan "MAKANAN & MINUMAN LUAR DI LARANG BAWA MASUK" tak boleh di terima pakai sebab aku akan bawa air kosong aku sendiri...

p/s: kalau aku di charge RM1.50 bagi segelas air kosong, pasti aku mintak resit dan aku bawa ke TTPM, kalau tak jangan charge macam tu punya harga, dan itulah kali pertama dan jugak kali terakhir aku makan di kedai tu, lepas tu jumpa di TTPM yer...





3 ulasan:

Mak lagenda berkata...

Hahaha..sekarang ni peniaga x leh main2. Asal ko tindas pembeli, mmg jumpa kat TTPM la yeh.

P/s: Aritu mak guna TTPM gak utk selesai kes hp mak tuh

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Ada terbaca kat paper ritu, dorg kata harga paling tinggi leh caj pon 80sen kot Lau x silap, 80sen pon mahai orrrr

puanbee berkata...

kadang kena juga buat aduan gitu , baru peniaga ni takut kan

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link