Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 23 Mac 2012

Bayi terlipat dua tersepit bawah kereta - Subhanallah !



Korang ada baca suratkahabar hari ini ? 

Pasal Bayi Terlipat dan tersepit di bawah kereta !  Baca kat >>sini <<

Subhanaalah.. tak dapat aku bayangkan berapa sakitnya...

Alasan "TERTEKAN" brek tangan ? hemm entahlah.. kes sebegini bukan lah perkara baru.. tapi macam tiada "alert" dalam masyarakat... jadi apa puncanya... 

Nasib baik lah cuma cedera... (tak kesian ker baby tu akan menderita sepanjang hayat) entahlah dan tak ralat ker bayi yang di kandung dan di usung selama 9 bulan 10 hari, di lahirkan sihat.. tetapi ini yang di terima ?

kata aku : "ZON DEPAN" dalam kereta adalah zon larangan bagi anak aku...

apa pulak kata korang ?



2 ulasan:

Mak lagenda berkata...

slow2 je mak skroll n3 ni..takut aku pi tepek gambar baby yg tersepit tuh. Fuhh..Mujur xde..

Setuju! Anak2 takleh pi row depan..dilarang keras utk langkah2 keselamatan derang jugak

puanbee berkata...

jangan leka , kalau sy tmtp parking tu berbukit atau tidak , break tangan memang kena tarik kemas2 , walaupun tertekan kalau kuat , tk de lah kereta tu bergerak kan ..

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link