Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isnin, 26 Mac 2012

Hubungan Tanpa Ikatan sah !




Hubungan tanpa ikatan yang sah, tak menjamin apa-apa! Sekalipun dia menjanjikan Bulan dan Bintang, waima Matahari Sekalipun, percayalah hubungan itu tidak akan menjamin apa apa dan juga tidak akan kemana-mana !


kata aku:  masyarakat kita terlalu mementingkan apa yang "WAJIB BUAT" daripada apa yang "WAJIB DI BUAT"....




3 ulasan:

Snazzy Naz berkata...

kadang2, ramai org tak phm apa yg mreka buat itu salah.

Mak lagenda berkata...

Sbb tu, make a efford smpi sah betul2, baru leh percaya apa dia kata.Jgn telan bulat2 je apa yg dia kata/janji.

Kata?janji?? Semua org leh buat...org gila pun buleh kata..

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Ahaha... Betul tu Mak, org politik pong buleh janji... Oppssss

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link