Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rabu, 28 Mac 2012

Apabila hanya gambar bercerita ! 28-03-2012 - Tak ramai yang tahu!




Apabila hanya gambar yang bercerita !


Tak ramai yang tahu pasal nie sebab tu lengang jer ! ker org memang tak minat ? 
detail dia kat >>sini<<


hemm entahlah !

kata aku: seronok pergi sini ! tak percaya pergilah !

5 ulasan:

Mak lagenda berkata...

Rasanya bkn setakat kat Kompleks Kraf je ada kempen ni. Kat mana mall pun ada rasanya..

zazaw berkata...

saya pun tak tau ada benda ni sebenarnyaaaaaa

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Mesti best tgk benda unik2 kat sini kan....

Snazzy Naz berkata...

Jauh~~ T_T

puanbee berkata...

tau , tp tk de org nak bawak pergi huhu

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link