Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Khamis, 13 Oktober 2011

apa yang korang nampak ?

Apa yang korang nampak ?

Perhatikan betul-betul... tapi jangan sampai kena pukau sudahlah yer...ha ha ha

apa yang korang nampak ?



sajer jer agi korang warm up mata ... yerlah kan baru lps makan.. mata tu berat ajer nak lelap ! 


p/s: yang nampak tak semestinya apa yang kita faham.



5 ulasan:

sis92 berkata...

i cant sleep lalala

lagenda berkata...

Yeah..mak nmpk 'i cant sleep'

hehehehe..sekali pandang pun dah bleh nmpk

bdk johor berkata...

peh!! tak boleh tido pun cakap omputeh ker?
hahaha

RerameUngu berkata...

i cant sleep..

heheheheheheheh

simanis berkata...

sakit mata...

i cant sleep...

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link