Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selasa, 4 Oktober 2011

Dah nak masuk musim tengkujuh - elok dapatkan ini

Biasalah kat malaysia nie kan hujung- dan awal tahun musim tengkujuh...

elok kalau dapatkan kereta macam nie...

 
sila abaikan awek-awek seksa tu heh

amacam ? berminat ? kalau berminat jom tengok kat laman web dia >>> sini..<<<  nak booking terus pon boleh... tapi jangan harapkan awek-awek seksa tu sekali dalam pakej dia yer....

p/s: sesuai nie.. aku pernah terperangkap kat kampung seminggu banjir punya pasal.... kalau ader kereta macam nie kan bagus.. elok tanya >> man kereta << macam nie kan...



2 ulasan:

SukanSky berkata...

haha...bijak3...

D&K berkata...

kemah...
mesti mahalkan kereta mcm nih..

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link