Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 14 Oktober 2011

Selamat Hari Angkatan Tentera

Aku nak ucapkan Selamat Hari Angkatan Tentera Malaysia (bukan tentera jepun yer)






Pada setiap tahun (kalau tak silap aku lah) Pada tanggal 14 Oktober, Pasukan tentera Malaysia yang terdiri daripada Pasukan Tentera Darat, Tentera Udara dan juga Tentera Laut, yang berada di bawah satu payung pentadbiran bersama yang di namakan Angkatan Tentera Malaysia atau lebih di kenali sebagai ATM bukan Auto Taller Machine yer.


Di kesempatan ini juga aku ingin merakamkan Jutaan Terima Kasih dan penghargaan kepada seluruh warga kerja ATM dan juga angota keluraga dalam pasukan ATM di atas segala pengobanan dan usaha serta tanggungjawab yang pernah korang laksanakan.. sesunguhnya JASAMU KU KENANG ! dan Hanya ALLAH yang mampu membalas jasa korang semua ....


Dan berpegang teguhlah kepada sumpah korang "Tak akan aku halalkan tanah tumpah darah aku ini di jajah walau seinci sekali pon...." eh betul ker ? entahlah.. itu yang pakcik aku ceritakan pada aku dulu masa kecik-kecik lah...




p/s: dulu masa kecik-kecik memang aku nak jadi askar, tapi tah macam mana pulak aku leh kerja kilang lak nie.. hemm entah lah kan... dan rezeki tu kesini kan.. apa apa pon.. semangat mempertahankan negara tetap ada dalam jiwa ini....



2 ulasan:

simanis berkata...

Rindu nak baling bom tangan lagi...
Rindu nak ke lapang sasar...
Rindu nak jadi johan pertandingan menembak...

Terkilan : tak sempat dapat sayap...

lagenda berkata...

Owhhh..14 okt yek?? Hahahaha..

kesian mak tak tahu wlupunnnn.. ops!!!! *tekup mulut sendiri*

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link