Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Khamis, 13 Oktober 2011

Jom pergi shoping !

Buat Korang yang suka shoping !


best lah sogo nie ! selalu buat sales....
planning minggu nie pergi sini lah leh shoping...
mesti ramai bloggers kat sana kan nanti...
tapi mesti tak kenal kan sebab bloggers nie kan 
mempunyai identiti rahsia..... ha ha ha (macam aku...)

detail dia, korang boleh dapat kat >>sini<< atau facebook >>klsogo<<
best nie leh jumpa "Pakcik Depan Sogo" nieh.. he he he

p/s: shoping pon boleh jadi terapi untuk penyakit dan masalah kemurungan serta menghilangkan stress - kalau kena caranya.. kalau terover pulak - stress jugak.. duit habis..

nota kaki: bukan bloggers ajer yang ramai nanti, si penjenayah serta penyeluk saku pon leh jadi ramai... jadi berhati-hati yer....



1 ulasan:

lagenda berkata...

melaju je dtg sini bila tgk word 'soping'

Muahahahahahahaha...

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link