Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selasa, 11 Oktober 2011

sajer jer tukar

sajer jer aku tukar layout blog nie.. nak cuba benda baru kan...

tapi entahlah mcm tak berapa berkenan ajer...

apa komen korang ek ?

komen sikit yer... nak komen klik tajuk... tu nanti dia pergi page dan baru ader tempat nak komen...



4 ulasan:

anak mami berkata...

patut letak bulan br le kna coz roket ada smp 2 tp bulan xde....hehehe

jgn mare ye...ibu sekadar komen jer.

Puteri Kasih berkata...

wah dah berubah wajah..ingatkan puteri salah masuk blog td :)

lagenda berkata...

nak soh komen ye? Hurmm..for mak,rasanya better yg lama. But, terpulanglah pd citarasa tuan punya blog ni hah..

mak ni, apa2pun, berubah la apa pun. janji....kwn tetap kwn! Hahahaha..

simanis berkata...

Salam...

template yg ini nampak lebih feminin...yg lama nampak kemas...atau jika nak tukar cari yg garang sikit...lebih mengesankan di hati...hehe

apapun, terpulanglah...tepuk dada, tanya selera...

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link