Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 28 Oktober 2011

Pasal RM50.00 maruah di gadai ?

Hemm takkan sebab tiket bola sepak final Piala Malaysia 2011 di jual pada harga RM50.00 pon sanggup maruah ko di gadai ? apa lah pegangan dan niat korang sebenarnya.. tak kan lah mat bola pon ada hati macam nie... 

pic credit to bro mazidulakmal (TV3)

dah ler laman web di godam - pejabat di simbah dengan cat merah.... apa nak jadi nie ?
ini dah tahap penghinaan nie... elok buat aduan polis nie biar org yang biadap nie di hadapkan ke muka pengadilan...

tak kanlah sebab harga perbezaan RM20.00 pon maruah di gadai ? alah setakat 2 kotak rokok dunhill 20 batang 2 kotak jer.. daripada korang pegi habiskan duit tu untuk di bakar elok jugak di dermakan.. betul tak ?


bahasa apa nie ? nie bahasa melayu ker ?


p/s: kalau sayang sangat RM20.00 tuh pergi tengok bola kat kedai mamak.. teh tarik secawan.. baru RM1.50.. nak free tengok kat TV ... otak letak kat lutut.

nota kaki : setakat ini laman web FAM tak dapat di aksess dan dalam pembaikpulihan...


3 ulasan:

Cik tikah berkata...

setuju setuju setuju. sebab rm20 pun nak kecoh. adeh. habis duit rokok hari2 x kesah lak..

Kata Hatiku.. berkata...

mentaliti org mcm ni susah nak ckp...fanatik bebenar...

anak mami berkata...

apa2 pun n9 dh menang...tahniah!

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link